Gratis stappenplan Vlooien Bestrijden

Delen is Vermenigvuldigen! Deel Ons!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

vlooien bestrijdenKlik hier onder op de download link en begin zo snel mogelijk met de bestrijding van vlooien. In dit ebook staat uitgebreid beschreven hoe je permanent met vlooien kunt afrekenen. Zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig uitvoert, alleen dan kom je volledig van deze vervelende insecten af.

-Gratis ebook met uitgebreide uitleg over Vlooien Bestrijden

-Bestrijding van hondenvlooien, kattenvlooien en mensenvlooien

-Veel positieve feedback van gebruikers

Klik hier om te downloaden

 

Een idee van de omvang van het probleem:
Om een voorbeeld te geven: als je vandaag je hond of kat wast met een bestrijdingsmiddel dood je ongeveer 30 vlooien die op je huisdier leven, dit betekend dat er nog zo’n 570 vlooien in je huis bevinden.

Hier onder staan enkele vragen en antwoorden over vlooien:
Hoewel er meer dan 2.200 soorten vlooien zijn heeft het slechts een type nodig om een hoop ellende te veroorzaken voor u en uw huisdier. De internationaal bekende vlooien en teken expert Michael Dryden heeft een doctoraat in de veterinaire parasitologie, is een van de oprichters van de Companion Animal Parasite Raad, en heeft onderzoek gedaan naar bijna elke grote vlooien en teken product op de markt. Hij heeft de volgende vragen beantwoord.

V: Hoe heeft mijn hond krijgen deze vlooien en teken?

A: De wijze waarop dieren krijgen vlooien is een andere vlooien geteisterde dier – een zwerfhond of zwerfkat, of een andere buren hond of kat, of stedelijke flora en fauna, voornamelijk opossums en wasberen – ging er door je buurt, je tuin, en de vrouwelijke vlo legt eieren en de eieren zijn in principe regende af in uw omgeving. We noemen ze een levende zoutvaatje. En dan die eieren uitgegroeid tot volwassenen en vlooien sprong op uw huisdier. Dat is hoe het gebeurd is.

Honden algemeen krijgen teken omdat ze in die omgeving, wandelen door de bossen of hoge gras, en deze teken ondergaan wat heet questen, waar ze kruipen op deze lage struiken of gras, over het algemeen 18 tot 24 inch van de grond en ze in principe hangen. En als de hond loopt door of we lopen door en borstel tegen deze teken ze los te maken en te krijgen op ons. Teken niet te klimmen in bomen. Dat is een oude mythe. Ze liggen op de loer voor ons. Het is een soort van een hinderlaag strategie. Ze kunnen goed leven meer dan een jaar zonder voeding.

v: Kan vlooien en teken omdat mijn hond ziek? Welke soorten ziekten kan ze van hen krijgen?

A: Waarschijnlijk de meest voorkomende ding is, wanneer deze vlooien voeden, ze injecteren speeksel in de huid. Deze speeksel eiwitten zijn vaak allergeen en dieren eindigen met allergie. De meest voorkomende huidziekte van honden en katten is wat vlooien veroorzaakte allergische dermatitis, waar ze bijten en krabben en verliezen hun haar genoemd. Het kan slechts een paar vlooien voor deze allergie voor een probleem te worden.

Als je veel van vlooien, omdat ze bloedzuigende insecten, vooral als je puppies, huisdieren kunnen bloedarmoede en zelfs sterven met zware besmettingen. Vlooien ook vaak overbrengen lintwormen bij onze huisdieren, ten minste een soort.
Gratis stappenplan Vlooien Bestrijden, alleen hier verkrijgbaar!