Vlooienbeten

Delen is Vermenigvuldigen! Deel Ons!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Vlooienbeten zien er niet allemaal hetzelfde uit. Sommige mensen reageren er gelukkig bijna niet op hier worden de vlooienbeten kleine rode puntjes. Terwijl bij andere mensen deze zelfde beten eruit zien als grote rode blaren. Dit kan komen omdat er een hevige allergische reactie optreed na een beet. 
Deze allergische reactie komt niet vaak voor en zien er dus meestal uit als een rood bultje met een klein puntje in het midden.

Bent u maar een enkele keer gebeten en gebeurt dit niet vaker dan kan het zijn dat u een paar vlooien heeft meegenomen van buiten het huis.

Wordt u vaker gebeten dan heeft u waarschijnlijk vlooien in huis.

Het GRATIS “vlooien bestrijden ebook” is dan handig om een keer door te nemen om deze insecten te bestrijden.

Aan de rechter kant u het boekje downloaden.Hoe zijn de beten te herkennen
Meestal vertelt de plek waar ze verschijnen al veel. Vlooien bijten vaak in voeten, onderbenen of bij de lies. De vlooien zijn meestal in groepen dus is het waarschijnlijk dat er meerdere bultjes ontstaan. Als het een enkele beet is kunt u eerder aan een muggenbult of een beet van een bedwants denken. Als u meerdere beten op deze bepaalde plekken herkend heeft u waarschijnlijk met vlooienbeten te maken.Jeuk door een vlooienbeten
Vlooienbeten staan erom bekend dat ze enorm jeuken. Omdat een beet in het begin maar een klein rood bultje oplevert en toch ontzetend kriebelt kan ook een teken zijn dat het om een vlooienbeet gaat.


Vlooienbeten bij mens behandelen:

-Eenmaal een vlooienbeet opgelopen kunt u deze het best wassen met een antibacteriële zeep. Deze werkt ontsmettend en voorkomt ontstekingen en infecties. Probeer zo min mogelijk te wrijven, dit zorgt voor alleen maar meer jeuk.

-Stoffen en pillen met de werkzame stof Benadryl zal het jeuken verminderen.

-Een warm badje met magnesiumsulfaat doet het soms erg goed. Het water mag niet te heet worden omdat dit de irritatie kan verergeren.Vlooienbeten bij hond of kat
Voor uw huisdier gelden dezelfde kenmerken als bij mensen. Krabt u hond of kat vaak aan zijn vacht en doet over een langere periode is dit een teken dat ze vlooien hebben. Ook bij honden en katten kan er een heftige reactie optreden. De huid kan dan gaan bloeden door het vele krabben. 
Je kunt redelijk eenvoudig checken of je hond of kat vlooien heeft. Bekijk de vacht op een plek met veel licht, zie je kleine zwarte beestjes springen en lopen? Dan heeft de hond of kat zeker vlooien. Om het helemaal zeker te weten kun je een vlooienkam gebruiken. Deze na het kammen even nat maken, indien de kleur rood wordt heeft u huisdier vlooien. Dit zijn namelijk het de uitwerpselen (bloed) van de vlo.

Ga hier naar vlooien bestrijden!